lauantai 13.8.2022 | 03:29
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Centria pysyttelee etäopetuksessa talvilomaviikoille saakka – Kampusten palvelut rajoitetusti auki

Vili Ruuska
Ti 11.1.2022 klo 14:50 | päivitetty ti 15:11

Centria-ammattikorkeakoulussa opetus järjestetään etänä talvilomaviikoille saakka. Tämä koskee kaikkia kampuksia. Centrian kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Tiedotteessa kuitenkin todetaan, että lähiopetustilanteet ja pienryhmät voidaan järjestää alueelliset kokoontumisrajoitukset ja muut turvallisuusohjeet huomioiden. Uusintatenttiin 19.1. otetaan korkeintaan 60 opiskelijaa kolmeen eri tilaan.

Kunkin tulosalueen johtaja myöntää matkustusluvan. Kohdemaan rajoitukset ja karanteeniohjeet otetaan matkasuunnitelmassa huomioon. Vain välttämättömät matkat voidaan toteuttaa.

Vieraita otetaan vastaan kunkin alueen kokoontumisrajoitukset huomioiden. Lisäksi vahva etätyösuositus jatkuu talvilomaviikoille saakka.

Kampusten kirjastot ovat avoinna. Opiskelijapalvelut ovat rajoitetusti avoinna, ja palvelua annetaan pääsääntöisesti etänä. Helpdeskiin ollaan yhteydessä ensin puhelimitse tai sähköpostitse ja sovitaan asiointiaika.

Talonpojankadun kampuksen ravintola on avoinna 17.1. alkaen. Jatkosta päätetään ensimmäisen viikon perusteella.

Lue myös:

Centrian rehtori Kari Ristimäki pettyi ministeri Antti Kurvisen päätökseen – Ammattikorkea ei pääsekään kouluttamaan tietojenkäsittelytradenomeja: "Harmin paikka"

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.