Paikallisuutiset

Humalainen yritti ajaa poliisin yli Pedersöressä – vangittiin murhan yrityksestä epäiltynä

Vapaa-ajalla ollut poliisi oli yrittänyt estää humalaista kuljettajaa lähtemästä ajoon Pedersöressä, mutta tämä oli ohjannut autonsa poliisia kohti.
Vapaa-ajalla ollut poliisi oli yrittänyt estää humalaista kuljettajaa lähtemästä ajoon Pedersöressä, mutta tämä oli ohjannut autonsa poliisia kohti. Kuva: Jukka Lehojärvi

Humalainen kuljettaja ohjasi autonsa stop-merkkiä näyttänyttä poliisia kohti Pedersöressä viime viikon tiistaina 13. heinäkuuta. Poliisi ei loukkaantunut tapauksessa.

Autoa kuljettanut henkilö vangittiin viime perjantaina 16. heinäkuuta todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä, vaaran aiheuttamisesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Pohjanmaan poliisin tiedotteen mukaan vapaa-ajalla ollut poliisi oli puhumalla estänyt humalaisen henkilön ajamasta autoa. Myöhemmin poliisi oli kuitenkin huomannut, että päihtynyt henkilö lähti ajamaan autolla ja yritti pysäyttää hänet näyttämällä poliisin stop-merkkiä. Pysähtymisen sijaan henkilö olikin ohjannut auton poliisia kohti. Poliisi selvisi tilanteesta ilman vammoja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä