Paikallisuutiset

Jeppis Skatingille historiallista menestystä: Sanni Tervaskangas luisteli valtakunnallisessa hopeafinaalissa Silmut A-sarjassa seitsemänneksi ja Frida Brännbacka Noviiseissa sijalle 10

Valmentajat Jenni Sulkakoski, Tatiana Kuksinskaja ja Vladimir Kuksinski sekä taitoluistelijat Frida Brännbacka ja Sanni Tervaskangas.
Valmentajat Jenni Sulkakoski, Tatiana Kuksinskaja ja Vladimir Kuksinski sekä taitoluistelijat Frida Brännbacka ja Sanni Tervaskangas. Kuva: Annika Blomqvist

Pietarsaari

Jeppis Skatingin taitoluistelijat Sanni Tervaskangas ja Frida Brännbacka lunastivat aiemmin keväällä paikat valtakunnallisiin hopeafinaaleihin, Sanni Tervaskangas Silmut A-sarjaan ja Frida Brännbacka Noviiseihin. Näissä sarjoissa kilpaillakseen luistelijoiden on ennen kauden alkua päästävä läpi taitoluisteluliiton (STLL) edellyttämät testit.

Kauden aikana ympäri Suomea järjestettyjen kilpailujen lopputuloksista muodostettiin koko maan kattava rankinglista, jonka perusteella kulta- ja hopeafinaalipaikat jaettiin: 28 ensimmäistä luistelijaa saivat paikat kultafinaaliin ja seuraavat 28 hopeafinaaliin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jeppis Skatingin luistelijoiden pisteet riittivät tällä kertaa hopeafinaaliin, mikä on upea saavutus ensimmäistä kauttaan omissa sarjoissaan luisteleville tytöille, yhdistyksestä kerrotaan.

Koronatilanteesta johtuen taitoluistelukilpailut ovat tänä vuonna luisteltu omissa kotihalleissa, joissa kilpasuoritukset on videoitu valvotusti. Nämä suoritukset on toimitettu tuomareille arvioitavaksi ja myöhemmin koko kilpailu on ollut nähtävissä live-striiminä Youtubessa. Näin toimittiin myös valtakunnallisten finaalien kanssa.

Huhtikuun lopussa julkistetut tulokset toivat hienoja uutisia: Sanni Tervaskangas sijoittui Silmut A-sarjassa seitsemänneksi ja Frida Brännbacka Noviiseissa sijalle 10.

Valmentajat Vladimir Kuksinski, Tatiana Kuksinskaja ja Jenni Sulkakoski ovat ylpeitä luistelijoidensa saavutuksista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Finaalipaikat ovat ensimmäiset Jeppis Skatingin historiassa ja erityisen hienoa on se, että samalla kilpailukaudella kaksi luistelijaa pääsi valtakunnallisiin finaaleihin.

Taitoluistelijoiden kilpailukausi päättyi tähän kilpailuun ja katseet on jo suunnattu ensi syksyyn. Silloin toiveena on saada taas luistella kilpailusuoritukset oikeassa kilpailutilanteessa tuomareiden edessä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä