Paikallisuutiset

Pietarsaaren Prismaan avataan Itsudemo-sushibaari

Itsudemo-sushibaari avaa ovensa Pietarsaaren Prismassa viikolla 10. Sushibaarissa ei ole asiakaspaikkoja vaan se toimii itsepalveluperiaatteella; asiakas poimii pihdeillä valitsemansa sushit ja lisukkeet rasiaan ja punnitsee ne vaa'alla.
Itsudemo-sushibaari avaa ovensa Pietarsaaren Prismassa viikolla 10. Sushibaarissa ei ole asiakaspaikkoja vaan se toimii itsepalveluperiaatteella; asiakas poimii pihdeillä valitsemansa sushit ja lisukkeet rasiaan ja punnitsee ne vaa'alla. Kuva: Pirkko Högkulla

Pietarsaari

Sushin ystäville on luvassa maittavia uutisia; Pietarsaareen tulee sushibaari.

Itsudemo avaa uuden toimipisteen Pietarsaaren Prismassa viikolla 10. Itsudemo-sushibaari sijaitsee tavaratalon hedelmä- ja vihannesosastolla. Noin kaksikymmentä neliötä käsittävien tilojen kalustus on käynnissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Itsudemo- sushiravintoloita ja -sushibaareja löytyy monilta paikkakunnilta.

Osuuskauppa KPO:lla on ketjun kanssa sopimus, jonka ansiosta toimipisteitä on avattu muihinkin Prismoihin, mm. Kokkolaan viime syksynä.

Kokkolassa kysyntää on riittänyt, mikä siivittikin aloittamispäätökseen myös Pietarsaaressa.

– Päätimme ensin katsoa Kokkolan kokemukset, minkä jälkeen ratkaistaisiin aloitetaanko myös meillä, kertoo Pietarsaaren Prisman johtajaHarri Riikola.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tilat sushibaarille saatiin järjestettyä siirtämällä mm. rasvatiski leipäpuolelle. Tavaratalossa on samalla uusittu muitakin osastoja.

Riikolan mukaan sushibaari avataan viikolla 10 keskiviikkona tai torstaina.

Sushilajit valmistetaan paikan päällä alusta loppuun. Kala on tärkein ainesosa, mutta vaihtoehtoja löytyy myös kasvissyöjille.

– Reipas kirjo tuoretta sushia tulee tarjolle joka päivä, Riikola kuvaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pietarsaaren Itsudemo-sushibaari toimii itsepalveluperiaatteella. Asiakas poimii pihdeillä haluamansa sushit ja lisukkeet rasiaan ja punnitsee ne vaa'alla.

Sushibaarissa työskentelee kolme tai neljä sushintekijää.

Itsudemo on tunnetun japanilaisen sushiketjun ravintolabrändi Suomessa.

Sushi tarkoittaa etikalla maustettua riisiä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä