Paikallisuutiset

Pietarsaaren virastotalo siivottu ja avattu uudelleen - Koronatartunnan saaneet vierailivat virastotalossa keskiviikkona: Virastotalossa mainittuna aikana ja sen jälkeen asioineita pyydetään tarkkailemaan vointiaan mahdollisen altistumisen vuoksi

Pietarsaaren virastotalo oli syyskuun puolivälissä hetken kiinni tehosiivouksen takia. Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy kuuluvat Vaasan sairaanhoitopiiriin.
Pietarsaaren virastotalo oli syyskuun puolivälissä hetken kiinni tehosiivouksen takia. Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy kuuluvat Vaasan sairaanhoitopiiriin. Kuva: Pirkko Högkulla

Pietarsaaren virastotalo avattiin perjantaina uudelleen noin kello 11:40. Pääovi ja aula suljettiin kello 9, paikalle tilattiin siivous ja tilojen puhdistus suoritettiin aamupäivän aikana.

Keskiviikkona 16.9 noin klo 10-11.30 perhe kävi asioimassa Pietarsaaren valtion virastotalolla. Ainakin osa perheen jäsenistä on Covid-19 positiivisia ja koko perhe on lääkärin määräämässä karanteenissa. Perhe on poliisin tiedotteen mukaan viettänyt myös odotusaikaa virastotalon aulassa.

Kaikki perheenjäsenet käyttivät hengityssuojaimia ja ainakin osa suojakäsineitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Virastotalossa mainittuna aikana ja sen jälkeen asioineita pyydetään tarkkailemaan vointiaan mahdollisen altistumisen vuoksi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä