Urheilu

Jaron seminaari järjestetään 19. kerran: Mika Nurmela luennoitsijoista tunnetuin jalkapallopiireissä

Kristian Sundqvist

Jalkapalloseura Jaron perinteiselle varainkeruuseminaarille kävi kuten monelle muullekin asialle kuluvana vuonna: se oli määrä järjestää keväällä, mutta siirtyikin syksyyn.

– Kyseessä on jo 19. kerta kun seminaari järjestetään, kertoo tapahtuman taustavoimissa alusta saakka mukana ollutTapani Salo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jarossa ei edes harkittu, että perinteinen seminaari olisi jätetty järjestämättä.

”Tästä tapahtumasta haluamme pitää kiinni.”

– Tämä on ollut hyvä tapahtuma, josta haluamme pitää kiinni, Salo vakuuttaa.

Syyskuun 21. päivän iltapäivänä järjestettävän seminaarin ulkomaalaisena tähtiluennoitsijana oli määrä olla Dagens Industri -laatulehden päätoimittaja Peter Fellman.

Ja itse asiassa onkin, mutta kiitos Ruotsin surkeasta koronavirustilanteesta johtuvien määräysten antaa Fellman näillä näkyminen luentonsa etänä. Hän aikoo puhua ajankohtaisista taloudellisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jalkapalloilullisesti odotetuin luennoitsija on A-maajoukkueen pelaajalegenda Mika Nurmela, joka vaikuttaa nykyään Suomen A-maajoukkueen valmennusryhmässä. Hänen on määrä paljastaa, mistä ensi kesän EM-kisoihin suuntaavaan maajoukkueen menestys kumpuaa.

Lisäksi maajoukkue aloittaa taipaleensa Kansojen liigassa jo tällä viikolla ja ottelut jatkuvat lokakuussa.

Jugend Hotelissa järjestettävän tapahtuman kolmantena puhujana on Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä. Hänen luentonsa aiheena ovat seudun yritysten taloudelliset näkymät nyt ja tulevaisuudessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä