Urheilu

JBK hallitsi ottelua, nousi sarjan kolmanneksi

FC Kiisto – JBK 0-2 (0-0)

JBK hallitsi mielin määrin otteluaan sarjan peränpitäjää vastaan. JBK aloitti kovalla paineella avauspuoliskon luoden useita hyviä hyökkäyksiä, mutta tekopaikkoihin pääseminen oli hankalaa. Kahdenkymmenen peliminuutin jälkeen Kiistokin sai pelistään kiinni ja hyökkäsi muutaman kerran vaarallisesti vieraiden maalille jossa maalivahti Hannes Käldström poimi kaikki keskityspallot. Ensimmäinen puoliaika jäi maalittomaksi tehojen puuttuessa.

Tauon jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue, sillä JBK otti heti ohjat käsiinsä ja pakotti Kiiston puolustusasemiin. JBK meni johtoon Kevin Larssonin päätettyä hienon hyökkäyksen tuikkaamalla pallon varmasti maaliin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Johtomaalinsa jälkeen JBK ei antanut isännille kunnon mahdollisuuksia hyökkäysten rakenteluun ja Kiisto vieraili JBK:n maalin edustalla vain harvoin. JBK:n ylivoima tuotti tulosta kun vaihdosta tullut Joni Remesaho antoi loistokeskityksen suoraan Larssonin päähän ja JBK:n toinen maali oli tosiasia.

JBK:n ylivoimaista kertoo myös kulmatilasto, sillä JBK:lla oli 11 kulmaa Kiiston kolmea vastaan.

Lisämaaleihinkin vierailla oli mahdollisuuksia, mutta selkeä kolme pisteen voitto oli kuitenkin se jota joukkue lähti hakemaan ja vankisti näin asemiaan sarjan yläosassa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä