Urheilu

Yhdistelmäjoukkue Golden Boys/Into kirjoitti historiaa - maalivahti Toni Häggman oli joukkueensa sankari

Yhdistelmäjoukkue Golden Boys/Into kirjoitti historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen voittonsa.

Maalivahti Toni Häggman oli joukkueensa sankari, kun pietarsaarelaiset kukistivat IK Myranin kakkosjoukkueen.

Ottelu Alavetelissä päättyi vieraiden 3-2 voittoon. Häggman torjui ottelussa rangaistuspotkun.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ismaili Alaouin ja Magnus Sjöblomin maaleilla Boys/Into johti kahdesti. Myran nousi kahdesti tasoihin. Heti 2-2 tasoituksen jälkeen kotijoukkue sai rankkarin, jonka Toni Häggman torjui.

Toisella jaksolla Myran II oli pelillisesti ehkä hieman niskanpäällä, mutta Rauno Hietala iski vieraiden 3-2 voittomaalin, kun pelattuna oli 64 minuuttia.