Urheilu

Jaro B nappasi tärkeän voiton – Isak Löv taituroi kaksi maalia

Jaro B:n Isak Löv iski kaksi maalia joukkueen voittaessa oululaisvieraansa.
Jaro B:n Isak Löv iski kaksi maalia joukkueen voittaessa oululaisvieraansa. Kuva: Fredrik Aaltonen

Jaro B – OTP/OLS B 3–1 (1–1)

B-juniorien vieraaksi saapui OTP/OLS:n yhdistelmäjoukkue, joka majailee Ykkösen C-lohkon viimeisenä. Siitä huolimatta Jaron pojat joutuivat tekemään täyden päivätyön napatakseen täydet pisteet.

Ensimmäinen puoliaika alkoi nihkeästi ainakin kotijoukkueen kannalta, kun punapaidat eivät yltäneet aivan parhaimpaansa heti alussa. Otteet paranivat kun kone lämpeni, ja 13. minuutilla Isak Löv viimeisteli kotijoukkueen avausmaalin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jaron iloa ei kuitenkaan kestänyt kuin nelisen minuuttia. Vieraat tasoittivat Roni Savolaisen toimesta. Jatkossa Jaro hallitsi mutta tauolle poistuttiin tasalukemissa.

Toisella puoliajalla Jaro terävöitti peliään ja vieraat joutuivat olemaan puolustuskannalla. Löv teki toisen maalinsa 58. minuutilla ja sen jälkeen vieraiden puhti loppui kotijoukkueen hallitessa selvästi.

Päätösnumerot viimeisteli Eeli Hästbacka varttia ennen päätösvihellystä. Voitollaan Jaro siirtyi lohkonsa kärkeen.

– Nihkeästi alkoi, mutta jatkossa ote oli meillä. Peliä pystytään vielä parantamaan jatkossa kun tiedetään mille osa-alueille on keskityttävä, totesi voittoon tyytyväinen Jaron päävalmentaja Robin Söderholm.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

ps@pietarsaarensanomat.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä