Urheilu

Valtonen pelasti pisteen JBK:lle – Vaasassa ei nähty maalin maalia

VIFK – JBK 0–0

JBK ei yltänyt parhaimpaansa vieraillessaan tiistaina Vaasassa. Ottelun alku oli tasaista vääntöä, ja vartin kohdalla Teemu Järvenlahti sai paikan, mutta laukaus meni aavistuksen VIFK:n maalin ohi.

Seuraava kunnon tekopaikka oli, kun VIFK:n Albion Sahani puski pallon niukasti vieraiden maalin yli. JBK:n Rasmus Korkea-Aho laukoi hieman oikealta ohi, mutta muutoin avausjakson tekopaikat olivat kortilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toisella puoliajalla ote siirtyi VIFK:lle kun JBK:n peli takkuili. JBK oli ajoittain ahdingossa.

Merhawi Birhane puski niukasti Topi Valtosen vartioiman maalin ohi. Jatkossa Valtosella riitti urakkaa eliminoidessaan VIFK:n maalintekoyrityksiä, sillä niitä kotijoukkueella riitti.

Shahaani sai avopaikan, mutta Valtonen venyi ja torjui laukauksen kulmapotkuksi. Kotijoukkueen Mustafa Makilla oli paikka, mutta laukoi JBK:n maalin yli.

JBK:n paras paikka oli, kun Benjamin Östman pääsi puskemaan, mutta VIFK:n maalivahti Vilho Honkamaa torjui. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Birhane pääsi laukomaan, mutta vähän ohi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

JBK:n parhaimpana palkittiin maalivahti Valtonen.

Tasatulos ei muuttanut sarjasijoituksia. JBK jatkaa kahdeksantena ja VIFK viimeistä edellisenä. JBK kohtaa seuraavaksi FC Kiiston kotonaan ja lähtee hakemaan varmaa voittoa sarjajumbosta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä