Urheilu

JBK:lle tärkeä kotivoitto – Jim Myrevik isännistä maaliahnein

JBK:n tehokkain keskiviikkona oli Jim Myrevik kahdella osumallaan.
JBK:n tehokkain keskiviikkona oli Jim Myrevik kahdella osumallaan. Kuva: Fredrik Aaltonen

JBK – OLS 3–1 (3–0)

Kakkosen C-lohkon ottelu oli kotijoukkueen kannalta kaksijakoinen. Loistavan avauspuoliskon jälkeen tahti laantui toisella puoliajalla, mutta joukkue otti selkeän voiton.

Kotijoukkueen hahmoksi nousi Jim Myrevik kahdella maalillaan. Ensimmäinen syntyi 16. minuutilla, kun useampikin JBK-pelaaja pyöritti OLS:n puolustuksen tuuliajolle ja Myrevik sai vapaasta paikasta laukoa johtomaalin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

JBK halitsi peliä selvästi ja loi useitakin tekopaikkoja. Lopulta paine toi tulosta ja vajaan puolen tunnin kohdalla Rasmus Korkea-Aho hyödynsi OLS:n maalivahdin virheen ja latasi pallon tyhjään maaliin.

Peliä oli pelatu 32 minuuttia, kun Jonas Emet antoi kulman oikealta ja sen jälkitilanteesta Myrevik viimeisteli toisen osumansa.

Toisella puoliajalla OLS piristyi samalla kun kotijoukkueen alussa hyvin toiminut syöttöpeli takkuili. JBK onnistui kuitenkin luomaan useita tekopaikkoja, mutta maalivahti Valtteri Tikkanen oli ohittamaton.

OLS sai enemmän sanansijaa, ja Leevi Pekkala kavensi 70. minuutilla. Ottelun loppuminuutit olivat OLS:n hallinnassa, mutta JBK onnistui korjaamaan pisteet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

JBK:n valmentaja Jimmy Wargh oli tyytyväinen avauspuoliskon karvauspeliin, mutta toisella puoliajalla tahti laimeni. Silti voitto oli Warghin mielestä täysin ansaittu.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä