Paikallisuutiset

Haluatko parvekejumpata? Marja ja Pia näyttävät mallia Pietarsaaren Sanomien lukijoille: Katso ohjeet minuutin pituiselta videolta!

Pietarsaari

Marja Eriksson jaPia Nyman laativat minuutin pituisen parvekejumppaohjelman Pietarsaaren Sanomien lukijoille. Ohjelma on lyhyt, mutta ajatuksena on, että itsekukin voi venyttää kestoa ja tehdä toistoja omien voimien ja jaksamisen mukaan. Liikkeitä voi tehdä seisten tai istuen, tuen kanssa tai ilman.

Liikkeet eivät vaadi akrobaattisia taitoja, vaan niiden ajatuksena on tuoda liikettä niveliin ja lisätä kevyttä liikkumista arkeen. Happihyppely ulkona parvekkeella tai pihamaalla mieluisan musiikin tahdittamana hellii mieltä ja kroppaa poikkeusolojenkin keskellä!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Marja Eriksson työskentelee erityisliikunnanohjaajana Pietarsaaren liikuntatoimessa. Pia Nyman työskentelee koulutusvastaavana Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirastossa, on valtakunnallisen Voimaa vanhuuteen -hankkeen yhteyshenkilö ja pitkäaikainen yhdistysaktiivi voimisteluseura JKG:ssä.

Marja Eriksson ja Pian Nyman näyttävät videolla mallia parvekejumppaan. Liikkeitä voi tehdä seisten tai istuen, tuen kanssa tai ilman. Kestoa voi venyttää ja toistoja lisätä omien voimien ja jaksamisen mukaan.

.lemonwhale-embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width:100%; width:100% } .lemonwhale-embed-container iframe { position: absolute; top: 0; left:0; width: 100%; height: 100%; }

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä