Paikallisuutiset

Snellman vahvistaa asemaansa Ruotsissa

Konsernin viimeisin hankinta on Quality Meals -yrityksen tuore valmisruoka -tuotteisto, johon kuuluvat piiraat, lasagne ja vartaat.

Perheyritys Snellman on viime vuosina laajentanut toimintaansa Ruotsissa. Konsernin viimeisin hankinta on Quality Meals -yrityksen tuore valmisruoka -tuotteisto.

Ruotsalainen Quality Meals valmistaa tuoreita ja pakastettuja valmisruokia vähittäiskaupalle ja ammattikeittiöille. Snellmanin nyt ostaman tuore valmisruoka -kategorian tuotteita ovat piiraat, lasagne ja vartaat.

Snellmanin veljesten vuonna 1951 Pietarsaareen perustamasta makkaratehtaasta on vuosien saatossa kasvanut merkittävä elintarvikealan konserni.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nyt kasvua haetaan entistä aktiivisemmin myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Ruotsissa Snellman on toiminut jo yli 10 vuotta.

– Pyrimme saavuttamaan myös Ruotsissa aseman laadukkaitten, erilaistettujen tuotteiden valmistajana, niin lihajalosteissa, valmisruuassa kuin eläinruokamarkkinoilla. Tuore valmisruoka on segmentti, joka tällä hetkellä kasvaa erittäin voimakkaasti myös Ruotsissa, sanoo Snellmanin konsernijohtajaErkki Järvinen.

Snellman toimii Ruotsissa nimellä Snellman Sverige AB. Yrityksen tuotemerkkejä valmisruokapuolella ovat Carolines Kök ja Mr. Panini, kun taas liha- ja leikkeletuotteet tunnetaan Ruotsissa nimellä Familjen Snellman.

Viime vuonna Snellman vahvisti asemaansa eläinruoka-alalla ostamalla koirille raakaruokaa valmistavan Fodax-yrityksen Etelä-Ruotsista. Ruotsin markkinoilla on myös suomalaisille kissojen ja koirien omistajille tuttu tuotemerkki MUSH.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuonna 2009 Snellmanin ostama Carolines Kök on tunnettu valmisruuan tuotemerkki Ruotsissa. Tuotevalikoima on samankaltainen Quality Meals -yrityksen kanssa.

– Quality Mealsin tuore valmisruoka -tuotteiston hankinta mahdollistaa meille Ruotsin toimintojen tehostamisen sekä tuotannossa että logistiikassa. Lisäksi se tekee meistä entistä houkuttelevamman yhteistyökumppanin asiakkaillemme Ruotsissa, sanoo Snellman-konsernin valmisruokatoimialan johtajaTommy Snellman.

Quality Mealsin tuore valmisruoka siirtyy Snellmanin omistukseen 31.10.2019.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä