Paikallisuutiset

Jacob Storbjörk Pietarsaaresta demareiden eduskuntaryhmän tiedottajaksi ja Johan Kvarnströmin eduskunta-avustajaksi:- Olen innoissani uusista tehtävistä.

Pietarsaari

Valtiotieteiden kandidaatti Jacob Storbjörk, 25, aloittaa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän tiedottajana syyskuusta lähtien. Storbjörkistä tulee myös Johan Kvarnströmin (SDP) poliittinen avustaja.

Storbjörk on Pietarsaaren kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Hän valmistuu pian valtiotieteiden maisteriksi Åbo Akademista ja opiskelee liiketaloutta ammattikorkeakoulu Noviassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Storbjörk päättää korkeakouluharjoittelunsa Novian opiskelijapalvelussa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Arbetarbladetin toimittajana. Storbjörk on ollut myös FSD:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja Åbo Akademin ylioppilaskunnan hallituksen jäsen.

– Olen erittäin innoissani uusista tehtävistä. Pietarsaaren seudulle on hyväksi saada jälleen suora yhteys sosialidemokraattisen puolueen eduskuntaryhmään.

– Tiedottajan työtä en näe yksisuuntaisena viestintänä. Siksi pyrin myös varmistamaan, että Pohjanmaan näkökulma sekä kaksikielisen maamme kehittäminen otetaan huomioon, sanoo Jacob Storbjörk.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä