Paikallisuutiset

Hyökkäämiseen panostava Kotka saapuu Jaron vieraaksi Keskuskentälle

Jaro pelaa toisen peräkkäisen kotiottelunsa ensi lauantaina ja vastaan tulee KTP, jonka kanssa pisteet tasattiin keväällä Kotkassa.

Kotkalaiset hyökkävät surutta ja siitä saattaa avautua Jaron vastaiskun paikkoja.
Kotkalaiset hyökkävät surutta ja siitä saattaa avautua Jaron vastaiskun paikkoja. Kuva: Arkisto/Markku Jokela

Pietarsaari

ToimitusjohtajaFredrik Haga tietää KTP:n vahvaksi ja hyökkääväksi joukkueeksi.

– Nykyinen KTP on värikäs yhdistelmä, joka sai täksi kaudeksi hyviä vahvistuksia mm. Hongasta, HIFK:sta ja KPV:stä. Se tulee täälläkin hyökkäämään, pelaa liikkuvasti eikä vain tyydy häiritsemään kotijoukkueen rakentelua. Vastaan asettuu kaksi perinteikästä jalkapalloseuraa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jaron terveystilanne on hyvä, sillä vain pitkäaikaispotilas Emil Öhberg on poissa kokoonpanosta.

– Muutamilla pelaajilla on pieniä vaivoja, mutta kokoonpanosta puuttuu vain Jahir Barraza varoitustilin täyttymisen vuoksi ja se aiheuttaa muutoksia. Vaihtoehtoinen korvaaja voisi olla Anthony Olusanya, joka viihtyy yhtä hyvin keskellä kuin laidassa, sanoo valmentajaNiklas Käcko.

Viime ottelussa MuSaa vastaan Jaro oli 0-2 tappiolla alle 20:ssä minuutissa. Miten tämä korjataan?

– Hereillä on oltava alusta saakka. Pallon kanssa pärjäsimme silloinkin hyvin, mutta kaksi erikoistilannetta oli liikaa. Varuilla on oltava ja jokaisen tulee tiedostaa tehtävänsä puolustamisessa entistä paremmin. Kotka on hyökkäävä joukkue, eikä makaa alhaalla. Tekee maaleja niin kuin mekin. Heidän keskikentän ja puolustuksen väliin jää silloin sopivasti tilaa minne pelata. Toki heidänkin erikoistilanteensa ovat vaarallisia. Tuskin mitään 0-0 peliä on tulossa, Käcko pohtii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kokoonpano on vielä osittain auki. Vaihtomiehet paransivat peliämme viime ottelussa merkittävästi, Käcko jatkaa.

MaalivahtiVille Sepällä oli alla kaksi nollapeliä ennen vaikeaa MuSa-ottelua. Miten erikoistilanteet saadaan paremmin hoidettua?

– Eihän siinä paljoa vaihtoehtoja ole. Tilannetta on vain luettava ja tärkeintä on, että jokainen pelaaja hoitaa oman tehtävänsä. Alussa oli vaikeata, mutta jatkossa selvitimme tilanteet hyvin. Jos ei liikkeelle pääse, on sitten vain pysyttävä viivalla ja luotettava muihin, tietää Seppä.

Siirtoikkuna aukeaa 10.7., mutta Hagan mukaan Jaroon ole tulossa, eikä sieltä ole pelaajia myöskään lähdössä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä