torstai 28.5.2020 | 17:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Koulujen päättymistä juhlittiin rauhallisemmin kuin viime vuonna – Kokkolassa poliisi joutui kuitenkin taltuttamaan väkivaltaa moneen otteeseen

Kokkolassa poliisi nappasi myös etsintäkuulutetun henkilön lauantaina

Laura Airola
Su 2.6.2019 klo 11:47 | päivitetty su 12:03

Pohjanmaan poliisi valvoi sosiaaliviranomaisten kanssa lauantaina nuorten päättäjäisjuhlimista tehostetusti ja tarkkaili erityisesti alaikäisten alkoholinkäyttöä.

Ensimmäinen poliisin suorittama puhallutus Kokkolassa illan suussa poiki myös huumejutun.

Yön mittaan poliisi joutui taltuttamaan järjestyshäiriöitä ja häiriökäyttäytymistä Kokkolan keskustassa moneen otteeseen. Poliisi kirjasi useita pahoinpitelyitä: perheväkivaltaa ja katutappeluita.

Kokkolassa poliisi tavoitti lauantaina myös etsintäkuulutetun mieshenkilön, joka oli ollut liikkeellä varastetulla polkupyörällä. Pyörä palautettiin takaisin omistajalleen ja etsintäkuulutettu henkilö otettiin kiinni.

Pietarsaaressa poliisi ei kirjannut väkivaltaisia yhteenottoja, mutta häiriökäyttäytymistä oli sielläkin.

Puoliltaöin poliisi nappasi nuoren potkimasta autoja. Erittäin päihtyneitä nuoria ja meluisaa juhlimista poliisi joutui taltuttamaan muun muassa Koulupuistossa. Myös siellä kävi ilmi huumausainerikosepäily alkoholivalvonnan yhteydessä.

Lisäksi Pietarsaaressa poliisi sai ilmoituksen veneiden bensatankkivarkauksista Lammassaarella iltapäivästä.

Poliisi päivitti valvonnan ajalta twitteriin kaikki tehtävät, ja niitä kertyi 20 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

#