Kaustisen ja Ullavan seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

SU 8.8. klo 10 Konfirmaatiomessu Kaustisen kirkossa. Tikkakoski, Teemu Hietala, Huuki, Lempiälä.

Klo 13 Messu Ullavan kirkossa. Aspfors, Rannankari.

Huom. Konfirmaatiomessu suunnattu erityisesti rippikoululaisten läheisille. Jokainen konfirmoitava voi kutsua max 8 vierasta. Toivomme, että muut seurakuntalaiset osallistuvat tilaisuuksiin nettiradion kautta (ei Facebook). Tilaisuutta ei ole lupa striimata.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

SEURAKUNNAN VIIKKO

ULLAVA

TO 5.8. klo 19 Kesäillan hartaus Rahkosen Ns:lla, Eija Seppä, Rentukat, Minna Jääskä. Yhteislaulut viisikielisestä. Kahvit klo 18.30 alkaen. Järj. Mty Korkeakangas, Kirsi ja Sanna.

Tiistaisin klo 19 seurakuntakodilla kaikille avoin Raamatun lukupiiri.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

NUORISOTYÖ

Katso kesän nuortenillat nettisivujen tapahtumakalenterista tai Instagramista @luolanurkka.

LA 7.8. klo 13 Vaikuttajanuorten palaveri Luolassa ja Teamsissa. Voit tutustua toimintaan nettisivuilla kohdassa "Nuoret aikuiset ja opiskelijat".

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

DIAKONIATYÖ

Minna Ventilä on aloittanut vs. diakoniatyöntekijänä 1.8. Sijaisuus jatkuu lokakuun loppuun. Puhelinnumero 050 3147551 ja s-posti minna.ventila@evl.fi.

TO 26.8. klo 10 Naisten ja miesten päihteetön leiri Nuolisessa päättyen 27.8. klo 16. Ohjelmassa mm. hartauksia, luontoseikkailu, saunomista ja leirikisa. Ilm. 15.8. mennessä oman srk:n diakoniatyöntekijälle, Minna Ventilä p. 050 314 7551, minna.ventila@evl.fi tai srk-keskuksen infoon p. 06 829 6611. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat. Leirikyydit järjestyvät omasta seurakunnasta. Leirin omavastuu 5 €. Leirillä mukana diakonit Anne Laine ja Minna Ventilä.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

KIRKKOHERRANVIRASTO

Avoinna 22.8. asti ma ja to klo 9-13. p. 050 314 7335.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

KASTETTU

Aino Friida Vilhelmiina Nordström ja Nooa Juho Antero Jämsä.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

VIHITTY

Jarmo Sakari Savela ja Sini Vuokko Paasila, Jussi Aleksi Kauppinen ja Heli Anne Maarit Hästbacka sekä Juho Henrik Nuorala ja Anette Aliina Nykänen.