Kalajoen seurakunta

KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Ke 1.7. Klo 12-15 Eu- ruokajako yhden ja kahden hengen perheille pappilan kellarissa, jakajina työntekijät, ei kahvituksia, soita tarpeestasi klo 9-11 p.0447229006 tai 0447229023, niin laitamme tuotteet valmiiksi ja tuomme tuotteet ulos sovittuna kellon aikana, näin minimoimme jonotusta ja altistusta taudeille, älä tule sairaana tai oireisena paikalle, jos olet sairaana ja tarvitset Eu-ruokaa, soita niin sovitaan asiasta kanssasi. Eu- ruoka on tarkoitettu vähävaraisille. Klo 17 Hautausmaakierrokset Kalajoen kirkkomaalla. Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 08-4640530 tai kalajoki.seurakunta@evl.fi. Mukaan kierrokselle otetaan 10 henkilöä. Klo 18-20 (säävaraus) Jokelan pappilan pihakahvilassa (Plassintie 2) tarjolla kahvia ja pullaa vapaaehtoisella maksulla lähetystyön hyväksi.

To 2.7. Klo 18-21 Nuortenilta Kalajoen seurakuntakodin takapihalla (sadesään sattuessa Artoksessa).

Su 5.7. Klo 12 Sanajumalanpalvelus Jokelan pappilan pihalla, toim. Niko-Pekka Ovaskainen. Säävaraus, sateen sattuessa ei pidetä, seuraa tilannetta https://www.kalajoenseurakunta.fi/. Klo 12 Hautausmaakierrokset Kalajoen kirkkomaalla. Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 08-4640530 tai kalajoki.seurakunta@evl.fi. Mukaan kierrokselle otetaan 10 henkilöä. Klo 13-15 Tule nauttimaan päiväkahvit Jokelan pappilan viihtyisässä pihapiirissä, pihakahvilassa on tarjolla kahvia ja pullaa vapaaehtoisella maksulla lähetystyön hyväksi, pihassa on pieniä pöytäryhmiä, näin voimme kahvitella turvavälit huomioiden (säävaraus).

Ke 8.7. Klo 18-20 (säävaraus) Jokelan pappilan pihakahvilassa (Plassintie 2) tarjolla kahvia ja pullaa vapaaehtoisella maksulla lähetystyön hyväksi, tule nauttimaan iltakahvit viihtyisässä pihapiirissä, pihassa on pieniä pöytäryhmiä, näin voimme kahvitella turvavälit huomioiden.

Kalajoen seurakunta

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA

Ke 1.7. Klo 18 Kanttoreiden konsertti Himangan kirkossa. Kanttorit Anni Hilliaho, Heli Huuki, Johanna Palmiola ja Sanna Polso. Kirkkoon mahtuu 90 kuulijaa. Konsertti myös striimataan ja on kuunneltavissa netin välityksellä.

Pe 3.7. Klo 19 Iltamessu kirkossa, toim. Kari Lauri. Kuunneltavissa Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko Himangan linkistä.

Su 5.7. Klo 10 Konfirmaatiomessu kirkossa, toim. Kari Lauri. Messuun on kutsuttu vain rippikoululaiset ja heidän vanhemmat väkimäärärajoitusten vuoksi. Messu videoidaan ja on katsottavissa samana päivänä klo 16 Youtubessa On kuunneltavissa Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko Himangan linkistä ja Kalajoen kirkon kuuluvuusalueella radiosta 95,0 MHz. Klo 12 Konfirmaatiomessu kirkossa, toim. Kari Lauri. Messuun on kutsuttu vain rippikoululaiset ja heidän vanhemmat väkimäärärajoitusten vuoksi. Messu videoidaan ja on katsottavissa samana päivänä klo 16 Youtubessa. Kuunneltavissa Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko Himangan linkistä ja Kalajoen kirkon kuuluvuusalueella radiosta 95,0 MHz. Klo 19 Kannuksen Ry:n seurat kirkossa, kahvit seurakuntakodilla.

Ti 7.7. Klo 12-15 Eu-ruokajako seurakuntakodilla. Soita tarpeestasi klo 9-11 p. 044 722 9026, niin laitamme tuotteet valmiiksi ja tuomme tuotteet ulos sovittuna kellon aikana, näin minimoimme jonotusta ja altistusta taudeille, Älä tule sairaana tai oireisena paikalle. Jos olet sairaana ja tarvitset Eu-ruokaa, soita niin sovitaan asiasta kanssasi. Eu-ruoka on tarkoitettu vähävaraisille. Klo 18 Niskankosken luontoseurat, Ari Juupaluoma, Markku Niemelä ja Miesten lauluryhmä Himangalta, kahvit alk. klo 17.30, järjestää Sley:n Hillilän osasto.

Ke 8.7. Klo 18 Kesäillan hartaus vanhalla kirkon paikalla, Parkaanrannantien varrella, mukana Niko-Pekka Ovaskainen ja Sanna Polso, kahvit 17.30, vapaaehtoinen kahviraha diakoniatyölle. Sateen sattuessa sisällä Sakrintuvassa (Parkaanrannantie 25).

Kalajoen seurakunta

YHTEISET

Iltateet ja -hartaus Facebook Livessä Ke 8.7. klo 19, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Facebook Liveen.

Iltateet ja -hartaus Instagram Livessä Ke 8.7. klo 20, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Instagram Liveen.

Hartaushetki to 9.7. klo 13 lähetettävä verkkohartaus Himangan kirkosta, toim. Niko-Pekka Ovaskainen, kuunneltavissa Kalajoen seurakunnan kotisivuilta Himangan Verkkokirkon kautta, https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko.

Kalajoen seurakunta

KASTETTU

Armas Joel Pyykölä (Himanka)

Kalajoen seurakunta

HAUTAAN SIUNATTU

Benjam Henrik Hollanti 93 v. (Kalajoki), Seija Anneli Lind 78 v. (Kalajoki), Aini Marketta Paavola 69 v. (Kalajoki), Reijo Eino Vilhelm Kolppanen 57 v. (Kalajoki)