Mielipiteet

Markku Laitisen mielipidekirjoitus: Israelin tukijat hakevat selitystä Raamatusta

Suomen kansasta pitää huolta nyt sellainen hallitus, jossa on mukana henkilöitä, joiden katsantokannan mukaan kaikki Israelin sotatoimet ovat oikeutettuja.

He perustavat näkemyksensä raamatun sanaan (lukevat sitä kuin piru raamattua), etsivät ja omasta mielestään löytävät selityksen tapahtumille. He ohikatsovat kun Israelin pommitukset tappavat lapsia, vastasyntyneitä, koulupolkuansa kulkevia, nuoria jotka unelmoivat.

Lähinnä tämä henkilöityy Päivi Räsäseen (kd.) ja Kaisa Garedewiin (ps.).

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Eikä Petteri Orpo pääministerinä voi kuin kulmiaan kutristaa, vaikka on ollut itse allekirjoittamassa sopimusta joka vaatii oikeuksia heille – palestiinalaisille – jotka Israel on häätänyt omilta mailtaan ja eristänyt heidät lähes samalla tavalla kuin Hitler aikoinaan juutalaiset.

Raamattua lukiessaan Päivi Räsänen ja hänen näkemystään komppaavat eivät ole huomaavinaan lausetta ”älä tapa”, koska se ei sovi tämän hetkisten tapahtumien kulkuun.

Eikö meidän kaikkien pitäisi olla järkyttyneitä siitä, että äänestämme hallitusvastuuseen ihmisiä, joiden katsantokanta perustuu käsitykseen, että Jumala on näin määrännyt ja vain meidät "oikeauskoiset” hän hyväksyy taivasten valtakuntaan.

Jossain kohtaa lapsuudessa sain kuulla, että Jumala rakastaa kaikkia, näin ei näyttäisi olevan, koska Räsäsen kaltaiset ihmiset ottavat oikeudekseen määritellä sen toisin.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä