Urheilu

FF Jaro hakee uutta toimitusjohtajaa

FF Jaron pelaajia cup-ottelussa Kokkolan keskuskentällä, kun vastassa oli KPV. Kuva: Jukka Lehojärvi

Ykkösliigassa pelaava FF Jaro uudistaa organisaatiotaan ja etsii toimitusjohtajaa, joka ottaa vastuun sekä edustusjoukkueen toimintaa hallinnoivasta Liga Jaro Oy:stä että junioritoiminnasta vastaavasta yhdistyksestä.

Viime vuodet operatiivisena johtajana ja urheilupäällikkönä toiminut Tobias Strand jatkaa seurassa. Jatkossa hän keskittyy urheilupäällikön tehtäviin sekä laajentaa rooliaan myös myyntipuolelle. Sen sijaan myyntivastaava Bo Lönnbäck on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä kuluvan kauden jälkeen.

Organisaatiomuutoksen taustalla on seuran tavoite löytää henkilö, joka ottaa kokonaisvastuun sekä päivittäisestä johtamisesta, mikä on erityisen ajankohtaista nyt, kun Pietarsaareen rakentuu ensi kesäksi uusi stadion.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Uusi stadion avaa meille aivan uusia mahdollisuuksia, mikä tekee organisaatiouudistuksesta ajankohtaisen, perustelee puheenjohtaja Dan Käldman.

Uuden toimitusjohtajan hakuaika päättyy 27. syyskuuta. Jaro on ollut ilman toimitusjohtajaa vuodesta 2022 lähtien, jolloin tehtävää hoiti Fredrik Haga. Häntä edelsi tehtävässä Niklas Storbacka.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä