Paikallisuutiset

Evijärvi tuottaa -tapahtuma lauantaina

Pari vuotta sitten järjestetty vastaava tapahtuma keräsi noin 80 näytteilleasettajaa. Kuva: Päivi Kultalahti

Evijärvellä järjestetään lauantaina 7.9. klo 10–15 Evijärvi tuottaa -näyttely koulukeskuksessa ja sen ympäristössä.

– Evijärvi tuottaa -tapahtumaan on vapaa pääsy ja nähtävää ja koettavaa ihan jokaiselle. Myyntipaikoilta löytyy myös suuhunpantavaa ja ostettavaa, tapahtuman järjestelyistä yhdessä Evijärven Yrittäjien kanssa vastaava Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Kivimäki kertoo.

Evijärvi tuottaa -näyttelyn tarkoituksena on tuoda esille evijärveläistä taitoa ja osaamista. Vuonna 2022 tapahtumassa oli noin 80 näytteilleasettajaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuma on näytteilleasettajille toiminnan esittelypaikka. Mukaan toivotaan järjestöjä, kyliä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka tuottavat evijärveläisille virkistystä, harrastuksia ja hyvinvointia.

Myös Aisapari osallistuu tapahtumaan.

– Olemme mukana Tulevaisuuden kylä -hankkeen merkeissä, sillä Evijärven kylät ovat hankkeessa mukana pilottikylinä, kehittämissuunnittelija Päivi Kultalahti Aisaparilta kertoo.

Tapahtumaan kootaan valtakunnallisen lähiruokapäivän merkeissä myös Kylätori, jonne toivotaan kylien leipureilta, säilöjiltä, puutarhureilta ja kädentaitajilta tuotteita tarjolle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Näyttelyssä ja kylätorilla tuodaan esille koko paikkakunnan toiminnan kirjoa, monipuolista osaamista ja osallistumisen mahdollisuuksia. Evijärvellä on vireitä kyliä ja noin 80 rekisteröityä yhdistystä.

Tapahtumassa on myös markkinatori, josta paikkakunnan ulkopuolisetkin myyjät voivat varata markkinapaikan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä