Paikallisuutiset

Benjamin esiintyy Jaakon Päivillä perjantaina

Lauantaina Koulupuiston lavalle nousee ukrainalainen Maria Sur.

Laulaja ja lauluntekijä Benjamin Peltonen esiintyy Jaakon Päivillä perjantaina. Kuva: Warner Music

Pietarsaaren Jaakon Päivät etenevät kohti viikonlopun huipennusta, kun Benjamin Peltonen astuu Koulupuiston esiintymislavalle perjantai-iltana puoli kymmeneltä.

Seuraavana iltana (lauantaina) samaan kellonaikaan lavalle nousee ukrainalainen Maria Sur. Hän pakeni äitinsä kanssa sotaa Ruotsiin, jossa hän on tehnyt laulunuraa muun muassa esiintymällä kahdesti Melodifestivalenissa.

Loppuviikolla on tarjolla paljon muutakin musiikkia ja monipuolista ohjelmaa. Torstai-iltana voi esimerkiksi verestää nuoruusmuistoja osallistumalla nostalgiseen katuralliin kaupungin kaduilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Perjantaina Tupakkamakasiinilla järjestetään motocross-show. Musiikin ystävät voivat tehdä löytöjä levymessuilla Svenska Gårdenilla. Kirja- ja elokuvafanit pääsevät puolestaan vaihtamaan aarteitaan kaupunginkirjaston vaihtopäivässä. Päivä huipentuu Benjaminin konserttiin Koulupuistossa.

Lauantai alkaa perinteisesti Wanhanajan torilla. Yhtä perinteinen on myös keskipäivän paraati keskustan halki. Koulupuiston iltakonserttien sarjan avaa The Voice -kisasta tuttu Esko Heinonen iltakahdeksalta ja ilta huipentuu Maria Surin esiintymiseen.

Laskeutuminen arkielämään tapahtuu sunnuntaina jumalanpalveluksilla, joita järjestetään useita, muun muassa Mässkärin saarella. Sunnuntaina voi myös osallistua veteraanimopokilpailuun, jos sattuu omistamaan yli 30 vuotta vanhan mopon.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä