Urheilu

Moukari lentää lauantaina – Kaustisen karnevaalien pääkilpailu on katsottavissa suorana tässä jutussa olevasta linkistä – naisten kisa alkaa kello 14 ja miesten kello 15.30

Moukarikarnevaalit ovat vauhdissa. KPK Mediat näyttää verkkosivuillaan suorana lähetyksenä miesten ja naisten pääkilpailut lauantaina kello 14 alkaen. Linkki lähetykseen tulee tähän juttuun.
Moukarikarnevaalit ovat vauhdissa. KPK Mediat näyttää verkkosivuillaan suorana lähetyksenä miesten ja naisten pääkilpailut lauantaina kello 14 alkaen. Linkki lähetykseen tulee tähän juttuun. Kuva: Markku Jokela

Tokion olympialaisissa Suomea edustavat Silja Kosonen ja Krista Tervo heittävät kovatasoisessa kisassa moukaria Kaustisella. Moukarikarnevaalien pääkilpailut starttaavat lauantaina kello 14. Sekä naisten että miesten kilpailu ovat katsottavissa KPK Medioiden verkossa.

Someron Esa edustava 19-vuotiaiden Silja Kosonen paiskasi naisten SE:ksi maanantaina 73.43. Tulos oli samalla ikäluokan maailmanennätys. Karhulan Katajaisten Krista Tervo kohensi ennätystään lukemiin 72.12 ja haastaa maan ykkösnaisen raviradan parkkipaikalla käytävässä kisassa.

Mukana on muitakin kovia, kuten Suvi Koskinen (ennätys 68.65), virolainen Katja Ojaloo (71.50) ja Kiira Väänänen (65.80). Myös torstaian 22-vuotiaiden kilpailun voittanut Kaustisen oma heittäjä Julia Kivinen pyrkii tekemään kovan tuloksen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Miesten kilpailussa ovat ennakkosuosikkeja Tuomas Seppänen, Henri Liipola ja Dorian Collaku.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä