Paikallisuutiset

Pietarsaarelainen Zacharias Åstrand nuorten yrittäjien kilpailun finaalissa – toimittaa kahvia kotiin kestotilauksena!

Zacharias Åstrandin Kahvipöllö lupaa halutut kahvit postitse kotiin kerran kuussa.
Zacharias Åstrandin Kahvipöllö lupaa halutut kahvit postitse kotiin kerran kuussa. Kuva: Nuori Yrittäjyys ry

Pietarsaarelainen Zacharias Åstrand osallistuu keskiviikkona ja torstaina käytävään Uskalla yrittää -kilpailun finaaliin Helsingissä.

Kyseessä on nuorten valtakunnallinen yrittäjyyskisa, jonka järjestää vuosittain Nuori Yrittäjyys ry.

Pietarsaaren ruotsinkielistä lukiota käyvän Zacharias Åstrandin Kahvipöllö NY on kahvin kestotilauspalvelu, jossa asiakas saa haluamaansa kahvilaatua kerran kuukaudessa postitse kotiinsa. Ideallaan Åstrand voitti Pohjanmaan aluekilpailun aiemmin tänä vuonna.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pohjanmaalta kisaan osallistuu kaikkiaan 10 nuorta.

Vöyriltä on mukana Advertising NY, jossa on neljä yhdeksäsluokkalaista poikaa, jotka myyvät mainosvideoita yrityksille. Mustasaaren joukkue on Sugar Scrub NY, joka valmistaa kosteuttavaa kuorintavoidetta. Vaasasta mukana on Maki Films NY, joka tuottaa videopalveluita niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Petolahdesta kisassa on mukana Easy Travel NY, joka myy matkustajan hygieniatuotteita ja Kristiinankaupungista kisaa Think More Green NY, joka myy itsetehtyjä sytytyskäpyjä.

Finaalissa on mukana 230 nuorta, ja nuorten perustamia yrityksiä on 80. He ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia Nuori Yrittäjyys (NY) -yrityksiään peruskoulussa ja toisella asteella Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa sekä korkea-asteella NY Start Up -ohjelmissa osana opintojaan.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma täyttää sata vuotta tänä vuonna. Finaalin toisen asteen voittajat edustavat Suomea NY-yrittäjien Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä Oslossa ja korkea-asteen voittajat Lillessä. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee finaalissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaikissa Nuori Yrittäjyys ry:n opinto-ohjelmissa on ollut mukana 57 500 suomalaista lasta ja nuorta tänä lukuvuonna.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä