Paikallisuutiset

Rami Appelgrenista K-Citymarketkauppias Pietarsaareen

K-kauppias Rami Appelgren, Pietarsaaren Citymarket. Kuva: K-Ryhmä

Pietarsaaren K-Citymarket saa uuden kauppiaan loppuvuonna, kun Rami Appelgren aloittaa kaupan luotsaamisen 1. marraskuuta, K-Ryhmä kertoo tiedotteessaan.

Appelgren on kotoisin Pietarsaaresta ja hänellä on pitkä kauppiaskokemus. Hän odottaa innolla tutustumista uuteen kauppaan.

– On hienoa palata omaan kotikaupunkiin kauppiaaksi pitkän poissaolon jälkeen Tämä on ollut vuosien varrella takaraivossa haaveena jo pitkään. K-Citymarket-ketjussa toimiminen on jo ennestään tuttua Kokkolasta ja on mahtavaa palata edelläkävijöiden joukkoon, Appelgren sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Appelgren kertoo, että kaupan erottautuminen muusta paikallisesta markkinaympäristöstä on ehdottoman tärkeää.

– Pitää tutustua kaupungin tarjontaan ja tehdä ratkaisuja sen perusteella. Ainakin asiakaspalvelu ja paikallisuus tulevat olemaan suuressa roolissa. Nykyiset kauppiaat Sanna ja Marko henkilökuntineen ovat jo pitkään tehneet hienoa työtä kaupassa, jatketaan samaan malliin.

Appelgren aikoo kehittää kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Hän kertoo, että hyvä henkilökunta on mittaamaton voimavara ja kuvailee, että vuosien varrella kertyneen kokemuksen lisäksi positiivinen tekeminen ja tietynlainen nöyryys kantavat kauppiaan ammatissa pitkälle. Asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellaan tarkasti.

– Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi ja toivommekin saavamme asiakkailta hyviä kehitysideoita kaupan toteuttamiseen. Tarkoitukseni on työskennellä ahkerasti myös myymälän puolella, joten rohkeasti vain nyppäämään hihasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

K-Citymarket Pietarsaaren nykyinen kauppiaspari Sanna ja Marko Löija kiittävät asiakkaitaan ja henkilökuntaansa.

– Aloitimme kauppiasuramme vuonna 2000 ja siirryimme Pietarsaaren K-Citymarketiin vuonna 2006. Pitkän uran varrelle on mahtunut monia hyviä hetkiä yhdessä upeiden asiakkaidemme ja hienon henkilökuntamme kanssa, Löijat sanovat.

Rami Appelgrenilla on takanaan jo lähes 20 vuoden kauppiasura. Viimeisimpänä ennen Pietarsaareen siirtymistään hän toimi K-Supermarket Kokkolan kauppiaana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä